Scan Sørlie

SCAN SØRLIE AS ER EN KOMPLETT LEVERANDØR AV MØBLER TIL DEN PROFESJONELLE BRUKER

Deres erfaring spenner over hele spekteret fra produktutvikling til design, via produksjon av møbler til tegning av komplette løsningsforslag for våre kunder. Vi forhandler hele deres produktspekter som dekker bruksområder som vestibyle, resepsjon, kontor, møterom, konferanser og kantine/cafè. Som forhandler tilbyr vi hjelp og veiledning i ditt møbelvalg slik at du får en optimal løsning og en komplett arbeidsdag, og vi både pønsker ut og tegner ut gode løsningsforslag  for å bistå våre forhandlere med deres prosjekter.

HÅG

HÅG har som mål å levere perfekte stoler.

Derfor foretar de grundige tester gjennom hele produksjonsprosessen. HÅG har forpliktet oss til at du skal være helt fornøyd. Produktenes tekniske nivå sammen med vår oppriktighet og ansvarsfølelse gjør at du kan sette deg rolig ned hver gang du velger en stol fra HÅG.

Kontakt oss på telefon eller e-post for videre informasjon og bestilling.

AJ Produkter

Vi er forhandler av AJ Produkter sine produkter. AJ er et fullserviceforetak som designer, selger og leverer overraskende mye til kontor, lager og industri, samt til skole og barnehage.

I nesten 40 år har vi levert møbler og produkter til bedrifter, skoler og idrettsanlegg. Vi tilbyr som forhandler et bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.

Offitec

I mer enn 20 år har Offitec hatt fokus på arealeffektive løsninger med produkter som gir mer effektive og forebyggende arbeidssituasjoner.

Visste du at undersøkelser viser at bare 1 av 10 bruker sitt hev- og senkbord? Tenk og føl deg bedre ved å være aktiv på jobben! Stående arbeid vil bidra til en
bedre helse og livskvalitet, ved å redusere belastningsskader og sannsynligheten for hjerte- og karsykdommer.